fbpx
Skip to main content

BOFÆLLESSKAB DJURSLAND - Kaffemøde #3

Kære alle bofællesskabsinteresserede,

Vi inviterer hermed til det tredje kaffemøde for alle, som er interesserede i at bo i bofællesskab i Syddjurs Kommune.
Vi mødes tirsdag den 22. august kl. 16:30-18:30 på Stenagergård få kilometer syd for Ebeltoft. Adressen er Færgevejen 57, 8400 Ebeltoft.
Stenagergård er ejet af en gruppe mennesker, som er i fuld gang med at omdanne den gamle gård til et bofællesskab. Hovedhuset skal renoveres, og i den ene længe bygges helt nye lejligheder - et arbejde som bofællesskabet har fået hjælp og støtte til fra Syddjurs Kommune. Kom og hør om bofællesskabets begyndelse, se dets udvikling og hør om beboernes fremtidsdrømme med stedet.

Intentionen med vores kaffemøder er at bruge to timer sammen på at dykke ned i bofællesskaber i Syddjurs Kommune. Vores håb er, at du går fra møderne og har mødt mennesker, som er i gang med at skabe bofællesskaber, fået inspiration og mulighed for at møde dine potentielt nye bofæller eller fået energi og hjælp til at starte et nyt bofællesskab selv.

PROGRAM
16:30: Velkommen og intro til Stenagergård og deres bofællesskabsproces.
17:30: "Noget socialt". Dette punkt opdateres senere. Men vigtigt er det, at du går fra mødet og har haft nogle vigtige og vægtige samtaler - måske med mennesker du ikke allerede kender.
18:15: En kort opsamling og tak for i dag.

Arrangementet er gratis. Vi byder på en kop te/kaffe og en bolle.
Tilmelding sker på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lidt om BOFÆLLESSKAB DJURSLAND-projektet:
Vi vil skabe bedre omstændigheder for både etablerede og nye bofælleskaber i Syddjurs Kommune. Gennem en række bofællesskabsmøder henover året skal vi mødes og udforske behov, inspirere og hjælpe hinanden.
Vi begyndte med et kaffemøde i maj, og derefter sker der i gennemsnit et arrangement om måneden frem til december 2023.
Vi arbejder også på en ny underside på www.syddjurs.dk, som kommer til at handle om netop etablering af bofællesskaber i Syddjurs: https://www.syddjurs.dk/.../bofaellesska.../bofaellesskaber/
Projektet er startet af Alette Skov-Hansen og Nanna Vibe Juelsbo fra Syddjurs Kommune.

Begivenhedsoversigt

Startdato 22-08-2023 16:30
Slutdato 22-08-2023 18:30
Kapacitet Ubegrænset
Pris Gratis
Det foregår Stenagergård
Kategorier Kaffemøde

Information om lokation - Stenagergård

Stenagergård er ejet af en gruppe mennesker, som er i fuld gang med at omdanne den gamle gård til et bofællesskab.