fbpx
Skip to main content

BOFÆLLESSKABET VÆNGET, TORUP, 3390 HUNDESTED

Ledige boliger til salg i det helt vidunderlige kommende bofællesskab Vænget. De ledige boliger er 80 m2 og 95 m2. Vi afholder:

Åben Grund på Grundlovsdag: 5. juni kl. 16.00-18.00 - kom og hør om projektet. Der vil være kommende bofæller og repræsentanter fra bestyrelsen til stede. Vi giver en kop kaffe og tager dig på en rundtur på grunden ?

Tilmelding: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – eller duk bare op på Sverkilstrupvejen 6, Torup, 3390 Hundested

Bofællesskabet bliver aldersblandet og er organiseret som andelsboligforening. Det kommer til at ligge centralt i landsbyen Torup, ved Hundested i Halsnæs Kommune. Torup blev i 2019 årets landsby og byder på mange muligheder, herunder børnehave, lilleskole (0-9 kl.), forsamlingshus, brugs, galleri, yogacenter, bogby, øvelokaler, jazzhus, cafe, helsekost, madmarked hele sommerhalvåret, og togstation med afgange mod Hillerød og Hundested. Indenfor cykelafstand kommer man nemt til vandet, enten Kattegat mod nord eller Roskilde Fjord mod syd. I Frederiksværk og Hundested findes også folkeskoler, gymnasium samt sports- og fritidsaktiviteter.

Bofællesskabet Vænget er tegnet af Front Arkitekter og bliver en rækkehusbebyggelse med et dejligt fælleshus, hvor der er plads til at spise sammen og til sociale aktiviteter. Der bygges 18 boliger i tre forskellige boligtyper på henholdsvis 64, 80, og 95 m2. Det bliver træhuse med fokus på kvalitet og god udnyttelse af energi og materialer. Varmesystemet bliver energivenligt med en kombination af ventilationsvinduer, varmepumper og solceller på fælleshuset. Dertil er der regnvandsopsamling i forbindelse med en lille fredet sø, som ligger på grunden. Bofællesskabet er etableret som en andelsboligforening, der selv bliver bygherre, tæt rådgivet af Kuben Management og faciliteret af Falkenstjerne Fælles. Boligerne forventes færdige i september 2024.

Vi glæder os til at lære dig at kende og sammen skabe fællesskabet. I andelsboligforeningen mødes vi, holder workshops og etablerer fællesskabet imens grundmodning og byggeri former sig. Bestyrelsen mødes en gang om måneden. Vores første milepæl blev opnået da vi fik kommunes garantistillelse til projektet. Næste milepæl var da opstartsforeningen blev til andelsboligforening. Nu har vi finansieringen på plads og totalentreprenør er fundet. Bestyrelse og holdet bag projektet arbejder intensivt på at få realiseret projektet. Du kan ved at blive medlem af andelsboligforeningen få del i processen og reservere en bolig. I første omgang skal du indbetale 10.000 kroner som andelsboligmedlem. De 10.000 kroner indgår som del af andelsboligindskuddet. Dertil er der et indmeldelsesgebyr til foreningen på 500 kr. Når vi har 100 % tilslutning til andelsboligprojektet (dvs at alle har en garanti fra deres bank til andelsboligindskuddet) og vi har fået byggetilladelse, kan projektet bygges. Se mere: https://xn--bo-i-fllesskab-5ib.dk/

Begivenhedsoversigt

Startdato 05-06-2023 16:00
Slutdato 05-06-2023 18:00
Kapacitet Ubegrænset
Pris Gratis
Det foregår BOFÆLLESSKABET VÆNGET
Kategorier Åbent hus, Informationsmøde