fbpx
Skip to main content

Indflytningsfest i Fridlev

Bofællesskabet Fridlev og Almenr er begejstrede for at invitere dig til en storslået og helt officiel indflytningsfest i det nybyggede bofællesskab Fridlev. Den mindeværdige begivenhed markerer afslutningen på tre års dedikeret planlægning og samarbejde mellem bofællesskabets beboere, Almenr og en række passionerede samarbejdspartnere.  

Det er netop samarbejdet og den beboerdrevne ejendomsudvikling, vi skal fejre. Vi lykkedes med det! Siden den spæde start har beboerne sammen med Almenr, Sparekassen Sjælland & Fyn, Loop Arkitekter, Enemærke & Petersen A/S, Lejre Kommune og andre medspillere arbejdet tæt sammen om at realisere visionen om en social bæredygtig og klimavenlig landsby. Og nu ligger den så her - en vibrerende landsby med 42 smukke, arkitekttegnede lavenergi-boliger, fire fælleshuse, et musikrum, kontorfællesskab, gæsterum og meget mere. 

Vi åbner denne fredag landsbyen for offentligheden og inviterer til en festlig dag for samarbejdspartnere, beboere, venner af landsbyen og nysgerrige, der har lyst til at svinge forbi og være med.

Vi byder på et stort program med festtaler bl.a. af Lejres viceborgmester & udvalgsformand for erhverv, klima og lokal udvikling Grethe Saaby, fællessang, skattejagt for børn og rundvisning for voksne, bobler & snacks, levende orkester og meget mere.  

Vil du være med til vores indflytterfest – i en time eller alle tre timer - tilmeld dig her. Alle er velkomne.

Begivenhedsoversigt

Startdato 12-04-2024 15:00
Slutdato 12-04-2024 18:00
Kapacitet Ubegrænset
Pris Gratis
Kategorier Åbent hus