fbpx

Matthias Köppe

Beskrivelse

Jeg har mangeårige erfaring som bl.a. finansiel rådgiver for erhvervskunder i Merkur Andelskasse (2007-2021). Jeg har indgående kendskab til udfordringer med dokumentkrav, ejerformer og processer ved ansøgninger om lån når et fællesskab skal købe fast ejendom eller har brug for anden hjælp af advokater, myndigheder, fonde, osv. Kernekompetencer er hjælp til udarbejdelse og vurdering/analyse af sociale, kulturelle og bæredygtige initiativer og forretningsmodeller, dokumenterne og økonomien bag.

Jeg kender rigtig meget til, hvad det betyder at stifte kollektiv, være kollektivist og hvordan penge spiller ind i sociale sammenhænge. Jeg har beskæftiget mig med sociale, kulturelle og bæredygtige initiativer/virksomheder både professionelt og i fritiden. Jeg har boet i mange kollektiver, bl.a. Svanholm og har været med til at bygge hus i Torup.

Jeg er jeres rådgiver, tovholder og samler trådene i et forløb hvor advokater, myndigheder, revisorer og banker er vigtige samarbejdspartner!

Jeg tilbyder: Rådgivning, vejledning, processtyring, kommunikation

CV

Jeg er uddannede bankmand fra Tyskland. Jeg har suppleret med kurser/uddannelser og certifikater i Danmark (Finanssektorens Uddannelsescenter), arbejdet som rådgiver for privatkunder (2008-2017) og erhvervskunder (2017-2020) i Merkur Andelskasse. Jeg er certificeret i socialt og ansvarlig finansiering.

Adresse

    Sønder Boulevard 108, 4.th
    1720 København V

Kontakt

  • Telefon: 28574955
  • E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Web: www.psr.dk
  • LinkedIn: www.linkedin.com/in/matthiasköppe
  • Facebook: www.facebook.com/PSR-Assist-101361885420568
Matthias Köppe
Fagområder: Økonomi/Finansiering, sikkerheder, ejerformer, processer/forløb, ansøgninger, kommunikation, budgetter og regnskaber
Tilbyder: Rådgivning
Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.