fbpx
Skip to main content

Lange Eng 37 til salg

Information

 • Annoncetype:
  Til salg
 • Type:
  Bofællesskab
 • Kontantpris:
  4.450.000 kr.
 • Boligareal:
  115 m²
 • Antal værelser:
  4

Adresseoplysninger

Lange Eng
2620 Albertslund

Kontaktoplysninger

 • Kontaktperson:
  Nete og Claus
 • Email:
  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • Telefon:
  41918847

Links

Del med dine venner på

Beskrivelse af boligen

Drømmer du om fællesskab med nabohygge, uanede mængder af hjælpsomhed og en hyggelig og lys bolig i grønne omgivelser? Så er Lange Eng et skønt sted for små som store.

Lange Eng er et meget velfungerende bofællesskab bygget i 2008 og tegnet af Dorte Mandrup Arkitekter. Lange Eng består af 54 ejerboliger, en fantastisk grøn gårdhave samt stort fælleshus. Dejligt rækkehus i populært bofællesskabLange Eng 37, 2620 Albertslund115 kvm rækkehus i to etager, i det veletablerede bofællesskab "Lange Eng" i Albertslund, kun 15 km fra København.

Boligen er beliggende med udsigt over gårdhaven og har egen tagterrasse. Boligens underetage byder på et pænt badeværelse med vaskesøjle, to soveværelser samt en dejlig stor sammenhængende køkken-alrum og stue med panoramavinduer - med super lysindfald og udsigt. Herfra er der udgang til den skønne grønne gårdhave, hvor solen kan nydes det meste af dagen. Ved lejlighedens hovedindgang på vestsiden, er der adgang til et stort grønt fællesområde, hvor solnedgangen kan nydes. Husets øverste sal byder på pænt badeværelse, to soveværelser, en repos samt en tagterrasse (atriumgård) på 10kvm, med lukket glasfacade. Der hører et ekstra depotrum med til boligen. I prisen indgår også en andel af fælleshuset.

Beliggenhed

Inden for 5. min.’s gang fra Lange Eng ligger der to skoler, dagtilbud samt flere forskellige indkøbsmuligheder.Albertslund kan tilbyde alt hvad hjertet begærer - alt hvad der er brug for i dagligdagens praktik samt kultur og natur. Vestskoven, Badesøen, svømmehal, musikskole og idrætsfaciliteter, ligger alle meget tæt på Lange Eng. Albertslund ligger meget centralt placeret vest for København, og med kun 20 minutters med tog til Rådhuspladsen (afgang hver 10’ minut).

Fællesarealer

Det 650 m2 fælleshus er fordelt på to etager i sydvest-enden af byggeriet. I stueetagen: Køkken, spisesal med plads til 100+ opdækninger, sofa- og legehjørne. På 1. sal: 20-sæders biograf med storskærm og HD-projektor; multisal med ribbe, tumleredskaber, minifodboldmål og musikanlæg, træningsrum, café med bar, legehjørne, klaver, sofahjørne, m.m. Lange Engs hjørnerum er udnyttet til fælles cykel- og barnevognsparkering og et veludstyret grovværksted med mulighed for at snedkerere med store maskiner; ”Have-rum” med haveredskaber og maskiner til fælles og individuel brug; Byttecentral hvor du bl.a. kan finde tøj til alle aldre, legetøj og bøger. Haven indeholder blandt andet borde-bænke-sæt, legeplads, bålplads og små intime fristeder. Desuden ejer bofællesskabet en mobil sauna, en trampolin og der er adgang til flere forskellige delebiler (Albertslund Delebil) samt mulighed for opladning af elbil via 4 lade-standere.

Livet i Lange Eng

Lange Eng byder på fællesspisning, mulighed for at tage del i et hjælpsomt og varmt nabofællesskab; skaterfest, børne- og voksenfester, hygge om Sankt Hans-bålet i gården og meget andet både impulsivt og planlagt, som man selv er med til at skabe. Boligerne er private og indrettet som ’almindelige’ boliger, således man både kan nyde privatlivet og deltage i fællesskabet, som man ønsker. Fællesspisningen kan enten nydes i fælleshuset eller tages med hjem. Ud over fællesspisning og de fysiske faciliteter bofællesskabet tilbyder, deltager man som voksen eller teenager aktivt i madlavning og driftsgrupperne.

Læs mere om Bofællesskabet Lange Eng på www.langeeng.dk.

Økonomi

Lange Eng 37, 2620 Albertslund

Salgspris: 4.450.000

Årlig ejendomsskat: 11.000

Ejendomsværdiskat: 17.020

Fællesudgifter pr. måned: 3.752 kr. (Beløbet er fastsat efter boligstørrelse og antal voksne. Beløbet dækker udgifter til drift af det 650 m2 store fælleshus, udvendigt vedligehold af boligerne, gården, husforsikring, renovation, fiber internet mm.)

Bolig BBR: 115 m2

Værelser: 4

Byggeår: 2008

Energimærke: B

Faste udgifter årligt (2022):

Vand: 3.100 kr.

Fjernvarme: 8.400 kr.

El: 4.830 kr.

Kontaktoplysninger

Hvis I er interesserede i at se denne spændende bolig, så kontakt os – Nete og Claus - på mail;Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 4191 8847.

For mere info om livet i Lange Eng, se https://www.langeeng.dk eller https://www.facebook.com/langeeng/ For mere info om boligen og se billeder, plantegning mm på https://www.facebook.com/marketplace/item/648634706983922/ 

Fakta om boligen

 • Struktur


  Antal bo-enheder
  54
  Aldersgrupper repræsenteret i bofællesskabet
  Aldersblandet
  Etableret år
  2008
 • Varme


  El


  El leveres fra
  • Offentligt elværk

  Vand


  Vand leveres fra
  • Fra vandværk
 • Fælles faciliteter


  • Fælleshus
   Festlokale
   Sauna
   Internetforsyning
   Hønsegård
   Græsarealer
   Frugttræer
   Bålplads
   Trampolin
   Legeplads
   Værksted(er)
   Genbrugs- og byttebutik
   Affaldssortering

  Private faciliteter


 • Fællesspisning


  • Frekvens
   > 5 pr uge
  • Pris pr. måltid (voksen)
   37 kr.
  • Pris pr. måltid (barn)
   12 + alder kr.
  • Økologi
   30-60%