fbpx
Skip to main content

Annoncepakke

Annoncepakke

Tak fordi du ønsker en boligannonce på Bofællesskab.dk. 

Vi glæder os til at give dig muligheden for at vise din bolig frem på både vores hjemmeside og vores Facebook gruppe/-side.

Når du står som annoncør på Bofællesskab.dk, er der visse personlige oplysninger, vi kommer til at opbevare og behandle om dig. Vi gør dig opmærksom på, at vi vil benytte disse oplysninger til at notificere dig om, at du skal huske at kontakte os, når din bolig er solgt eller udlejet.

Ved at indgå denne aftale tilkendegiver du, at vi må benytte dine boligdata på vores hjemmeside. Det gælder både billeder af bolig og beskrivende tekster. 

Når denne aftale er indgået og du har betalt for annoncen, sender vi et login til hjemmesiden, hvor du kan indtaste annoncens indhold. Når vi efterfølgende har godkendt annoncen, bliver den offentliggjort.

En annoncepakke koster kr. 500 pr. år.

Vi ser frem til samarbejdet. 

Med venlig hilsen

Rudy Madsen
Bofællesskab.dk


Vi beder dig læse vores persondatapolitik og medlemsbetingelser

Opret aftale om annoncepakke

Kontakt sekretariatet


Hvis du bliver i tvivl om noget i forbindelse med oprettelsen af et medlemskab, er du meget velkommen til at kontakte os. 

Send en besked, vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Kontakt sekretariatet

Læs mere …Annoncepakke

Arbejdsgrupper og arbejdsdage

Mens mange beslutninger træffes i plenum, føres de som regel ud i livet af mindre arbejdsgrupper eller ansvarspersoner. En god struktur med klare aftaler om mandater og forpligtelser gør arbejdet mere tilfredsstillende.

Vidensbank

Artikel kommer senere

Jura/Økonomi

Nogle centrale byggesten, der er med til at få det hele til at ske - det juridiske og det økonomiske felt tester visionerne af. Hvordan man arbejder med disse ting kan hjælpe andre, ved f.eks at dele vedtægter, driftsbudgetter, erfaringer og læring. Der er gode erfaringer for, at korrekt rådgivning og overblik over dette vigtige felt kan assistere flere med at få deres drømme realiserede. Hvad ville i selv gerne have vidst eller tænkt over, da i gik i gang? Del her erfaringer af juridisk og økonmisk karakter, der kan komme andre til gode.

Ugyldig indtastning

OPSTARTSFASEN OG GRUNDKØB

I den tidlige fase afprøves, om projektet kan realiseres. Nogle formaliserer sig hurtigt, hvor andre har en længere og mere løs proces. Hvordan var jeres vej? Her kræves ofte en styrket grad af formalisering, projektbeskrivelser osv. 

  • Hvordan blev man medlem af foreningen, var der skelnen mellem medlemstyper? Oplevede i her f.eks. en udskilning i medlemmer som de seriøse og de 'interesserede'?
  • Hvilken bank og/eller finansielle instuitutioner arbejdede i med fra starten? Har det ændret sig siden? Hvordan gik det med at opnå finansiering?
  • Samlede i penge ind fra starten, som indskud, der gav startkapital, suppleret med løbende kontingenter? Hvilke omkostninger havde i her i opstartsfasen?
  • Jeres grund: Var der tale om et offentligt udbud, privat/almindeligt salg eller hvordan fik i fat i grunden? Bød i på flere? Var der særlige juridiske/økonomiske vilkår, i skulle leve op til?

Her et par nøgleord, der kan inspirere dit svar:
Projektbeskrivelse, kategorier af medlemmer, rådgivere, bankvalg, udbudsregler, betinget købsaftale mm.

Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning

BOFÆLLESSKABETS VEDTÆGTER

De sætter rammen for, hvad der er bestemt og hvad der er muligt. Kan ofte undergå ændringer fra en opstartsforening, et byggefællesskab til en egentlig beboerforening/grundejerforening for bofællesskabet, hver med sine specifikke formål. Det er et område, hvor erfaringsudveksling er eftertragtet, så del gerne jeres indsigter her.

  • Hvornår i forløbet formaliserede i jer som en officiel forening? Gjorde i brug af en opstartsforening og blev denne senere omdannet til jeres egentlige bofællesskabsforening (grundejerforening, beboerforening eller lignende)?
  • Anvendte i juridisk assistance til vedtægtsarbejdet? Kan i beskrive processen med juridisk rådgivning, har i anbefalinger? Spurgte i andre bofællesskaber om deres erfaringer? Hvordan forløb dette?
  • Gik i ud fra et sæt standardvedtægter, andres vedtægter eller lignende, som i tilpassede? Var der elementer ved jeres bofællesskab, der var svære at få med i vedtægterne, f.eks. beslutningsformer? Hvordan var jeres proces?
  • Kender bofællesskabets beboere til jeres vedtægter? Bliver de brugt, er de til diskussion, bliver de reviderede?
  • Hvem vil gerne se jeres vedtægter (bank, kommune mm.). Er de tinglyste?

Her et par nøgleord, der kan inspirere dit svar:
Selvgjort/mulighed for læring, rammebetingelser, diskussioner før vedtægtsbeslutninger mm.

Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning

FORDELINGSNØGLER

Hvordan man fordeler byrden/udgifterne er ofte en kilden sag. Nogle vil gerne afprøve alternative systemer, for andre er der kun én vej. Hvordan er jeres fordeling opstået?

  • Hvordan fastlagde i jeres fordelingsnøgler, ud fra hvilke principper? Per boenhed, per hoved, blandet eller andet? Er det skiftet over årene?
  • Har i haft forsøg med fordeling af udgifter efter en anden logik, der f.eks. er afhængig af indkomst og økonomisk råderum?

Her et par nøgleord, der kan inspirere dit svar:
Økonomisk omfordeling, princip overfor princip, hvad er indeholdt i det fælles?

Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning

BYGGEFASEN

Her kan det gå galt, hvis man ikke passer på. Det er en fase, hvor aftaler, jura, sikkerhed og økonomi er i fokus. Del gerne jeres erfaringer med dette.

  • Hvordan fik i udarbejdet et egentligt projektbudget? Anvendte i særlige rådgivere? Hvilke? Hvordan forløb dette?
  • Udvalgte i en byggegruppe eller hvordan organiserede i beboerindflydelsen på dette?
  • Havde i brug for jurisik assistance til at forstå bestemmelser og servitutter?
  • Hvordan håndterede i forsinkelser og/eller budgetoverskridelser?
  • Erfaringer med garantier? Hvad med èt års gennemgang og 5 års gennemgang af byggeriet?

Her et par nøgleord, der kan inspirere dit svar:
Konkurs, skift af entreprenør, misligholdelse af kontrakter, mangeldiskussioner mm.

Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning

VÆRDI- OG PRISSÆTTELSE

Det er i Danmark forholdsvis dyrt at bo i bofællesskab, udenfor den almene sektor. Hvad gør i for at kunne være tilgængelige for folk med forskellig økonomisk formåen?

  • Drives bofællesskabet efter markedets logik - eller har i indført foranstaltninger, som lægger begrænsninger på prisstigninger?
  • Er jeres ejendomsvurderinger generelt højere end jeres lokalområde, fordi i er et bofællesskab?
  • Har eksisterende beboere bedre muligheder for at købe/flytte internt, hvis der bliver en bolig til salg?
  • Har i indtænkt lejemuligheder, i bofællesskabet?
  • Hvad gør i for at kunne inkludere f.eks. unge mennesker, der ikke har været på boligmarkedet? Har i 'udflytningsboliger' for bofællesskabets unge?

Her et par nøgleord, der kan inspirere dit svar:
Prissætning som konfliktfelt, procentvis stigning, sameje, kun én bolig til hver ejer for at stoppe spekulation, politik for forbedringer mm.

Ugyldig indtastning

DRIFTSBUDGET

Det er meget forskelligt, hvad der inkluderes i et driftsbudget, forholdet mellem hårde/bløde omkostninger og om der opkræves brugerbetaling eller alt er dækket af fælleskassen. Hvad har været jeres måde at anskue driftsbudgettet - bofællesskabets fælleskasse - på?

  • Hvilke former for indtægter har i, som poster i jeres driftsbudget? Hvis man f.eks. driver småerhverv i fælleshuset, f.eks. et kursus eller ugentlig yogaundervisning for interne/eksterne. Kan foreningen påregne indtægter fra den slags?
  • Hvor anvender i brugerbetaling og hvor dækkes udgifter af den fælles kasse?
  • Hvor meget skal man betale om måneden/i kvartalet for at være med i bofællesskabet, for børn og voksne? Eller per parcel/boenhed? Har det ændret sig over tid?
  • Hvad udgør væsentlige diskussionspunkter, når i lægger budget? Hvordan er jeres budgetlægningsproces, hvem er med?
  • Har i afsat 'frie midler', der f.eks. kan søges over året, til nye projekter og idéer?
  • Har børnene deres eget budget? Hvordan kører det?
  • Hvordan forholder i jer til at betale beboere for ydelser, som f.eks. rengøring af fælleshuset eller rundvisninger?
  • Hvordan arbejder i med henlæggelser/opsparing til vedligehold?
  • Egenkapitalen for bofællesskabet, værdien af fælleshuset, hvordan aktiveres denne? Kan en arbejdsgruppe f.eks. søge om at optage et lån, med sikkerhed i foreningen?

Her et par nøgleord, der kan inspirere dit svar:
Har i en økonomigruppe? De bløde ting, konflikt, fester osv. - har de plads i budgettet? Er der en tilbøjelighed til at prioritere SKAL ting frem for KAN ting?

Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning

FUNDRAISING OG TILSKUD

Nogle gange bliver man overrasket over, at et bofællesskab er blevet tildelt penge til noget. Det er jo bare et sted, man bor. Hvad er jeres erfaringer med tilskud og fondsansøgninger?

  • Har i modtaget økonomisk tilskud nogle steder fra, til f.eks. aktiviteter, faciliteter eller innovation? Hvordan var den proces?
  • Hvordan har det været et emne til diskussion, hvorvidt man vil modtage midler udefra? Er der holdninger til dette? Er der en særlig gruppe, der står for dette?

Her et par nøgleord, der kan inspirere dit svar:
Innovationsfonden, LAG, LOA, Realdania's Underværker kampagne, Friluftsrådet, Nordeafondens Delepulje, kommunens kulturpulje, grønne pulje eller lignende.

Ugyldig indtastning

Bliv medlem


Ønsker du at melde dig ind i Foreningen Bofællesskab.dk, finder du den medlemstype, der passer til dit behov lige her.

Bliv medlem


Læs mere …Artikel kommer senere

Bo i et nabolag

Hvad ville du sige til at bo i en landsby ude på landet som er sammensat af flere nabolag, som hver især er selvstændige bofællesskaber med sit eget særpræg? Nabolagene er samlet i en større fælles forening, som driver de overordnede faciliteter.

Nabolagene er økologiske og bæredygtige, både hvad angår selve byggeriet og driften. De enkelte beboere vælger at bo her, fordi de to af FN’s verdensmål, nummer 7, Bæredygtig Energi og nummer 11, Bæredygtige Byer og Lokalsamfund, er tænkt ind i konceptet. Man ønsker simpelt hen af leve det ud i egen bolig.

Konceptet, som Bærebo bygger bofællesskaber efter, er baseret på to grundlæggende principper. Frihed og fællesskab. Frihed til at vælge sin egen bolig i overensstemmelse med de behov og interesser, man har. Fællesskabet skabes i den frihed og bliver dermed en grundlæggende styrke, som mennesker tiltrækkes af. Trangen til at skabe noget sammen er en grundlæggende præmis.

Konkret har Bærebo en række nabolag i støbeskeen i Årslev på Fyn, cirka 15 km. fra Odense. Skovly hedder projektet, som i første omgang kommer til at indeholde to nabolag, der dog i de kommende år udvides til tolv nabolag. Der bliver etableret et fælles økologisk dyrkningsområde med plads til dyrehold, hestefold og masser af plads.

Hele området og faciliteterne bliver udviklet i samarbejde med de beboere, der ønsker at befolke nabolagene. Der sigtes på at etablere både ejer, andel og lejeboliger, som prismæssigt vil ligge inden for det normale for området.

Hvis du er interesseret i at vide mere om Skovly og Bærebo konceptet, kan du deltage i et informationsmøde, der afholdes onsdag, den 26. september klokken 16 i Husmandsstedet. Se arrangementet her.

Læs mere om Bærebo og konceptet her.

Bøger

Bøger om bofællesskaber

Velkommen til vores bibliotek af inspiration og viden om bofællesskaber fra hele verden. Dyk ned i vores samling af bøger, der udforsker det rige landskab af  bofællesskabsliv, vidensdeling og harmonisk samvær. Vi har samlet perler fra både ind- og udland, der kaster lys over forskellige aspekter af bofællesskaber.

Her finder du en skatkiste af litteratur, der spænder fra erfaringsbaserede fortællinger og praktiske vejledninger til dybdegående analyser af fællesskabsdynamik. Vi tror på, at viden skal deles, og derfor opfordrer vi dig til at være en aktiv del af dette fællesskab.

Har du kendskab til bøger, der ikke er repræsenteret her? Så vil vi gerne høre fra dig! Lad os sammen udvide horisonten for, hvad der er tilgængeligt, og dele de store mængder af viden, der kan berige vores forståelse af bofællesskaber. Send os en besked, hvis du har anbefalinger eller selv har skrevet en perle, der fortjener en plads i vores samling.

Velkommen til et sted, hvor ord møder fællesskab, og hvor læring er en kollektiv rejse.

Læs mere …Bøger

Entrepriseformer

De forskellige entreprisetyper er grundlæggende kendetegnet ved hierarkiet i byggeprocessen og dermed hvem, projektgruppen har den primære kontakt med.

Vidensbank

Forside

Find bofællesskab

Se vores store udvalg af bofællesskaber og boliger til salg.
Søg i vores vidensbank og deltag i vores aktiviteter.

SØGER DU BOLIG I ET BOFÆLLESSKAB?

BEMÆRK: VI EJER IKKE BOFÆLLESSKABER OG VI ADMINISTRERER IKKE VENTELISTER OG LIGNENDE I BOFÆLLESSKABERNE

KLIK HER OG FÅ MERE INFORMATION

BOFÆLLESSKABER OG KRISER: RETTIDIG OMHU ELLER?

80 års etableret verdensorden har siden det amerikanske præsidentskifte i januar været i opbrud. USA's ændrede kurs ift. militær støtte til Ukraine og nylige forbrødring med Rusland har efterladt de europæiske regeringsledere med et akut behov for at stå sammen om at skabe et stærkt og i højere grad uafhængigt Europa.

Læs hele artiklen

Generalforsamling i Bofællesskab.dk den 31/5 2025

Bofællesskab.dk er en medlemsorganisation, hvor den årlige generalforsamling er det demokratiske udgangspunkt – her vælges bestyrelsen, regnskabet og et forslag til budget behandles og retningen for det fremtidige arbejde drøftes med udgangspunkt i en fremlagt handlingsplan. Ifølge vedtægterne skal generalforsamlingen afholdes inden udgangen af maj.

Generalforsamlingen finder sted lørdag den 31/5 kl 11:00 – 12:30. Dette er den efter vedtægterne formelle indkaldelse til generalforsamlingen (4 uger før).

Læs hele indkaldelsen her

Jyllandsturné til bofællesskaber

Bjørn og Anne har i løbet af november været på turné til 13 bofællesskaber i Jylland for at få et indtryk af, hvad der optager dem, og hvordan de tackler de udfordringer, de står overfor.

Det er blevet til en rejseskildring om såvel det gode liv i bofællesskaber, udfordringerne ved at bo tæt sammen og konstateringen: ”Bare vi havde tænkt på dét i vores eget bofællesskab”.  

Læs mere om Bjørns Jyllandsturné

Kom til De Grønne Venners Årsmøde

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den sidste weekend i maj 2025. De Grønne Venner holder nemlig årsmøde på Avnø Højskole ved Vordingborg på Sjælland d. 30. maj – 1. juni.

På De Grønne Venners Årsmøde kan du se frem til tre dage med inspiration til og debatter om grønne dagsordener, som optager mange bofællesskaber i dag

Læs mere om årsmødet


Kommende arrangementer

Udvalgte boligannoncer (se alle boligannoncer)


  • Bliv medlem

    Ønsker du at melde dig ind i Foreningen Bofællesskab.dk, fiinder du den medlemstype, der passer til dit behov lige her.

    Klik her

  • Kontakt Konsulenterne

    Konsulenterne står klar til at hjælpe dig og dit bofællesskab, uanset hvilken opgave, der skal løses. Klik ind og find den konsulent, der passer til din opgave.

    Klik her

  • Søg i Vidensbanken

    Har du et spørgsmål, har vi svaret. I Vidensbanken finder du dokumenter, som sandsynligvis indholder svaret på dine spørgsmål.

    Klik her

Samarbejdspartnere


  • Bolius

  • Realdania

  • Bærebo

  • Ældresagen

  • LOS

  • Kollektivforeningen

Læs mere …Forside

Generalforsamling i Foreningen Bofællesskab.dk

Generalforsamling

Foreningens højeste myndighed er generalforsamlingen. Den ordinære generalforsamling afholdes årligt, inden udgangen af maj måned.

På generalforsamlingen drøftes og besluttes alt, hvad der overordnet set berører foreningens liv og udvikling. Alle medlemmer har møde- og stemmeret.

Foreningens budget og regnskab fremlægges og godkendes på generalforsamlingen. Det er også her, at foreningens handleplan fremlægges og godkendes for det kommende år.

Er du medlem af foreningen og overvejer du at stille op til en bestyrelsespost, skal du kontakte foreningens forperson, som vil guide dig i forhold til, hvad en bestyrelsespost indebær.

Generalforsamlingen afholdes forskellige steder i landets bofællesskaber. Indtil nu har generalforsamlingen været afholdt i Bofællesskabet Bondebjerget i Odense og i Grobund i Ebeltoft.

Se i øvrigt foreningens vedtægter for flere oplysninger om generalforsamlingen.

Bliv medlem


Ønsker du at melde dig ind i Foreningen Bofællesskab.dk, finder du den medlemstype, der passer til dit behov lige her.

Bliv medlem

Bliv frivillig i Bofællesskab.dk


Vil du gøre en forskel i en almennyttigt forening, der understøtter og fremmer fællesskabsorienterede boformer i Danmark?

Læs mere her

Læs mere …Generalforsamling i Foreningen Bofællesskab.dk

Hvad er et byggefællesskab?

Hvad er et byggefællesskab?

Fonden for Billiger Boliger er i gang med at opføre 45 boliger i et byggefællesskab i Køge

Af Martin Bengaard

Et bofællesskab har de fleste en forestilling om, hvad er, men et byggefællesskab kender nok kun de færreste til.

Hvor bofællesskabet udelukkende handler om at bo sammen, så starter byggefællesskabet et skridt før.

Her bygger man sammen for at bo sammen.

Netop byggefællesskaberne er i fokus hos Fonden for Billige Boliger - en erhvervsdrivende non-profit-virksomhed, hvis formål er at fremme udvikling og opførelse af betalbare boliger for husstande med almindelige indkomster.

Der er flere muligheder for byggefællesskaber.

Én mulighed er, at beboerne i fællesskab danner en forening, som udvikler projektet og skaber rammerne for fællesskabet, ligesom de selv er bygherre på projektet.

Ved at bygge i fællesskab og selv tage risikoen, sparer man udgiften til en ejendomsudvikler. Besparelsen er mindst 15 procent og i tider, med stor efterspørgsel efter nybyggeri, ofte 25-30 procent. Det er dog vigtigt at understrege at processerne skal styres professionelt. Det er her Fonden for Billige Boliger træder til med deres erfaring, viden og støtte, når en gruppe mennesker ønsker at skabe et byggefællesskab.

En anden mulighed er at Fonden for Billige Boliger søger efter beboere, som selv ønsker at være med til at udvikle deres kommende bolig. Beboerne stifter en foreningen som indgår som part i udviklingen af projektet. Fonden for Billige Boliger driver processen og påtager sig rollen som formel og juridisk bygherre. Det er dermed Fonden, der påtager sig risikoen og det betyder, at besparelsen bliver lidt mindre end hvis Byggefællesskabet selv er bygherre og påtager sig risikoen.

Det unikke i begge modeller er, at de kommende beboere inddrages i designprocessen og derved får medindflydelse på hvorledes deres kommende hjem og fremtidige nære omgivelser skal blive.

En fornuftig størrelse på et byggefællesskab er mellem 15 og 25 boliger. Her kan det nære fællesskab stadig eksistere uden at det bliver for sårbart i forhold til individuelle behov. Når projektet udvikles med byggefællesskabet, er det en stor fordel at alle medlemmer (eller i al fald 80%) er med fra starten.

Konkret projekt i Køge:

Fonden for Billiger Boliger er i gang med at opføre 45 boliger i et byggefællesskab i Køge: Fællesbyg Køge Kyst. Medlemmerne af fællesskabet har selv været med i planlægningen af byggeriet og til april kan medlemmerne flytte ind i deres nye boliger, som er på mellem 85 og 150 kvadratmeter. Her er det Fonden der er den juridiske og formelle bygherre.

Der er stadig enkelte ledige boliger i Fællesbyg Køge Kyst. https://almenr.webflow.io/faellesbyg

Her har idéen været at skabe plads til både privatliv og fællesskab. Alle har deres egne lejligheder men selve bygningen er skabt med fokus på at skabe grobund for at danne fællesskaber.

I byggefællesskabet lærer naboerne hinanden at kende i udviklingsprocessen, lang tid inden indflytning og opbygger tidligt et fællesskab, som er afgørende for foreningens videre arbejde.

De arbejder meget aktivt i diverse udvalg (terrasse-, gård-, fælleshus-, værksteds-udvalg m.m.) hvor de allerede nu, inden indflytning, laver mange fælles ting sammen og mødes på kryds og tværs. Det er en kæmpe styrke for det fremtidige fællesskab.

Bofællesskab afløser byggefællesskabet – måske?

Et byggefællesskab giver ikke kun en økonomisk gevinst for beboerne. Det giver også et bedre naboskab når der beboerne flytter ind. Om byggefællesskabet ønsker at blive et bofællesskab efter indflytning, er helt op til beboerne. Men en ting er sikkert – de vil have et bedre naboskab og tryghed i bebyggelsen.

Det essentielle er, at det er beboerne selv der styrer hvor meget eller hvor lidt fællesskab der skal være efter indflytning.

Fonden for Billige boliger hjælper med byggefællesskaber

Uanset om de kommende beboere vælger selv at være bygherre eller de ønsker en professionel part til at varetage den rolle, så kan Fonden for Billiger Boliger tilbyde begge muligheder.

De tager gerne den indledende dialog og giver råd og vejledning inden beslutningen skal tages. Uanset den ene eller anden model er det Fondens indstilling at det hele foregår i en åben, tillidsfuld og ærlig dialog, ligesom økonomien i projektet håndteres helt åben sammen med byggefællesskabet.

Fonden for Billige Boliger har også udgivet en bog om byggefællesskaber, som du kan finde på deres hjemmeside.

Fakta om Fonden for Billige Boliger

I efteråret 2004 blev Ritt Bjerregaard valgt som Socialdemokratiets overborgmesterkandidat i København. Hun hyrede to unge socialdemokrater som politiske hjælpere, og inviterede medlemmer af sit meget store netværk til at stå bi. Et par af dem havde særlig boligpolitisk indsigt, og de blev sammen med de politiske hjælpere inviteret til et møde i november, hvor Ritt Bjerregaard skitserede sine boligpolitiske tanker.

Gruppen gik i gang, og søgte at omsætte Ritt Bjerregaards visioner til strategi samt til en organisation, der kunne realisere strategien. Det førte til stiftelsen af Fonden for Billige Boliger. Kuben A/S tilbød at være forretningsfører for Fonden, der dermed blev forankret hos en erfaren boligbygger.

Københavns Kommune havde ikke direkte noget med stiftelsen at gøre, men selvfølgelig var der forventninger om et fremtidigt samarbejde. Stifterne blev fundet i kredsen af boligorienterede fonde og foreninger, nemlig Boligfonden Kuben, DISfonden, Akademisk Arkitektforening, KAB-Fonden og Kooperationen. Formand blev Realdanias formand, der havde været en af medlemmerne af strategigruppen.


Bog om byggefællesskaber

Fonden for Billige Boliger har også udgivet en bog om byggefællesskaber

Læs mere om bogen


Bliv medlem af Bofællesskab.dk

Ønsker du at melde dig ind i Foreningen Bofællesskab.dk, finder du den medlemstype, der passer til dit behov lige her.

Bliv medlem

Læs mere …Hvad er et byggefællesskab?

Konsulent profil

Konsulent profil

Tak fordi du ønsker en konsulentprofil på Bofællesskab.dk. 

Vi glæder os til at give dig muligheden for at promovere dine kompetencer og virksomhed.

Det første, der skal ske, når du opretter en konsulentprofil er, at du bekræfter en aftale ved at indbetale kr. 500 til os. Betalingsprocessen igangsættes, når du klikker på nedenstående knap. Du skal indbetale via kreditkort eller MobilePay.

Når vi har modtaget din indbetaling, får du tilsendt et login til hjemmesiden sammen med en vejledning i, hvordan du opretter din profil.

Når du er oprettet som konsulent på Bofællesskab.dk, er der visse personlige oplysninger, vi kommer til at opbevare og behandle om dig. Ved at indgå denne aftale giver du os ret til, at vi må opbevare disse oplysninger og at vi må benytte dit profilbillede på vores hjemmeside. Billedet vil vi bede dig om at sende til os i en mail.

Vi ser frem til samarbejdet. 

Med venlig hilsen

Rudy Madsen
Bofællesskab.dk

Vi beder dig læse vores persondatapolitik og medlemsbetingelser

Opret konsulentprofil aftale

Kontakt sekretariatet


Hvis du bliver i tvivl om noget i forbindelse med oprettelsen af et medlemskab, er du meget velkommen til at kontakte os. 

Send en besked, vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Kontakt sekretariatet

Læs mere …Konsulent profil