fbpx
Skip to main content

Årsmøde og generalforsamling 2024

Foreningen Bofællesskab.dk har i år valgt at afholde årets generalforsamling i forbindelse med årsmødet arrangeret af De Grønne Venner, som er Praktisk Økologi, Landsforeningen Økologisk Byggeri, Landsforeningen for Økosamfund, Permakultur Danmark og Bofællesskab.dk.

Årsmødet vil danne ramme om en weekend fyldt med inspiration, viden og muligheder for socialt samvær. Der vil være mulighed for at deltage i spændende workshops, lytte til inspirerende oplæg og udveksle ideer med ligesindede. Har du grønne fingre, grønne ambitioner, eller er du blot nysgerrig og åben, så har du mulighed for en god portion viden og inspiration inden for bæredygtighed, økologi og fællesskabsliv, hvor de grønne venner ligger inde med meget ekspertise, som vi alle bidrager med.  

Årsmødet består af tre faglige oplæg i tre spor om fællesskab, byggeri og natur/haver, generalforsamlinger i de tilsluttede foreninger (forskudt så man kan deltage i flere) og endelig socialt samvær, netværk og hygge. 

Find hele programmet her, og tilmeld dig via dette link. Bemærk, at når du tilmelder dig, angiver du seperat, hvilken generalforsamling, du deltager i. Deltager du i Bofællesskabdk´s generalforsamling, betaler foreningen medlemmernes frokost.

Detaljeret beskrivelse af workshops mm. findes her

Vi mødes i år på

Ankersminde Kursuscenter
5492 Vissenbjerg

Det er centralt på Fyn, nær Odense og kollektiv trafik og tæt på motorvejen. Der er ”Lejrskolestemning” med køjesenge og madrasser på gulvet. Man kan dog også tilkøbe plads i firsengsrum med bad og toilet tilknyttet. Eller sove i telt/camper.

Årsmødet foregår i weekenden 5.-7. april 2024 

Generalforsamlingen for Foreningen Bofællesskab.dk afholdes lørdag, den 06.04.2024 kl. 10:00-11:45

Se indkaldelse og mere om generalforsamlingen her.

Hvis du vil vide mere om arrangementet, kan du skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. som er forperson i Bofællesskab.dk og kontaktperson for årsmødet.