fbpx
Skip to main content

HJÆLP EN KOMMENDE BOFÆLLE

Foto fra Økosamfundet Hallingelille ved Ringsted

Af Søren Ingemann Zinck, kommunikationskonsulent for Foreningen Bofællesskab.dk

Du får højere livstilfredshed af at bo i et bofællesskab ifølge en netop udgivet forskningsartikel fra projektet SAMSKAB. Så hvorfor ikke hjælpe andre godt i gang med at etablere nye bofællesskaber? Det kan du nu; se bare her:

Vidensbanken – som er en del af projekt STARTPAKKER – består af en masse eksempler fra jer, der allerede bor i bofællesskab og som har erfaringer med fx fællesspisning, organisering af arbejdsopgaver og beslutningsprocesser. Eller hvad med den der fantastiske byttebiks, jeres årlige loppemarked eller den minifestival, der hvert år samler jeres lokalområde? 

Her er en opfordring: Berig Vidensbanken med den eller de historier, hvor I har noget på hjerte; der hvor I virkelig lærte noget, eller der hvor I i al beskedenhed synes, at I er topfede. 

Så kan kommende bofæller læse om og lære af jeres erfaringer og komme rigtig godt fra start med at etablere deres egne bofællesskaber. Og pludselig har du været med til at højne livstilfredsheden for andre. 

Det er da et meget godt formål med dagen, ikke?

SÅDAN GØR DU:

  • Klik her for at komme til Vidensbanken.
  • Indtast dit login i den grønne kasse til højre.
    • Brug evt. funktionerne ”glemt brugernavn” eller ”glemt adgangskode”, hvis du ikke kan huske dit login. Eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så hjælper vi. 
  • Gå til en af de fem indholdsområder, som er angivet øverst til højre på siden.
  • Fortæl om jeres erfaring med det eller de temaer, I føler at kunne bidrage til, ved at skrive i tekstfeltet og evt. uploade relevante dokumenter (fx en husorden, vedtægter, beboerhåndbog eller lignende).
  • HUSK at klikke på den grønne ”Indsend Formular”-knap nederst på siden, når du er færdig.

Har du en god historie


Hvis du har en god historie til vores hjemmeside eller nyhedsbrev, skal du ikke holde dig tilbage. Send os en mail med et kort rids på historien og hvorfor, du mener, at det er en historie, vi bør bringe.

Så siger vi på forhånd tak