fbpx
Skip to main content

BLIV MEDLEM AF BOFÆLLESSKAB.DK

ET MEDLEMSKAB I ET FÆLLESSKAB

Hvis du ligesom vi mener, at livet i et bofællesskab er rigt og givende, så skulle du overveje at blive medlem. 

Bofællesskab.dk arbejder nemlig for styrkelse og udbredelse af bofællesskaber i Danmark. Og det er der mange gode grunde til. Fx at folk der bor i grønne fællesskaber har et gennemsnitligt klimaaftryk, der er 27% under det danske gennemsnit – og samtidig oplever en højere livstilfredshed end gennemsnittet.

Vi udvikler bl.a. ekspertise, som kan hjælpe nyopstartede bofællesskabsgrupper godt i gang og vi fortæller såvel små som store historier om livet i et bofællesskab. På den måde hjælper vi flere til at overveje bofællesskabslivet. 

Og dit medlemskab er en uundværlig støtte til dette.

MEDLEMSSKABERNE

Du kan blive personligt støttemedlem for kun DKK 100,-/år, eller dit bofællesskab kan tegne et medlemskab. Det koster fra DKK 500,-/år og er baseret på jeres bofællesskabs størrelse. 

Dit bofællesskab får som en del af medlemskabet bl.a. gratis boligannoncer på vores webside. Her er din annonce synlig for mere end 45.000 besøgende, der hver måned tjekker vores boligannonceside “Ledige boliger” for deres kommende drømmebolig. 

Så der er al mulig grund til at melde sig ind i Foreningen Bofællesskab.dk

Bliv medlem


Ønsker du at melde dig ind i Foreningen Bofællesskab.dk, finder du den medlemstype, der passer til dit behov lige her.


”Det har været af kæmpe betydning for os at kunne annoncere på netop bofællesskab.dk.

Vi har ca 75 % beboere fra andre kommuner, så netop derfor er det landsdækkende bofællesskab.dk vigtig i markedsføringen af vores bofællesskab”.

- Jens Bruun Larsen, bofællesskabet Kløverbakken, Odder.