fbpx

Bofællesskabet – en livsstil (Aarhus)

Bofællesskabet i nutidens Danmark er både en boligform og en livsstil, hvor fællesskabet, trygheden ved at kende sine naboer og at dele grundlæggende værdier er i højsæde. Eller gad du godt, at du et par gange om ugen kunne gå i fælleshuset og få serveret maden, mod at du selv tog en tørn på madlavningsholdet hver anden måned? Så er bofællesskabet måske noget for dig. Men hvad er det i tiden, der får stadig flere danskere til at flytte i bofællesskab? Og hvad er forskellene på et bofællesskab, et kollektiv og et flerfamiliehus?

Hvad sker der i vores samfund som gør, at vi flytter sammen på tværs af generationer? Hvad er skænderierne og skønhederne, når man bor på denne måde?

Ph.d. og cand.mag. i visuel kultur Anna Falkenstjerne Beck gør os klogere på, hvad i vores samfund der gør, at vi flytter sammen på tværs af generationer. Og hvad skænderierne og skønhederne ved at bo på denne måde er.

Fredag 27/9 kan du til 'VIDENSMARATHON' få fyldt op med faglighed og vinkler på mødet mellem generationer, når fem forskere deler ud af deres viden i korte foredrag. Formatet er 45 minutters oplæg efter fulgt af 15 minutter med mulighed for at stille spørgsmål. Du kan købe billet til ét eller flere af foredragene i løbet af dagen.

Detaljer

Startdato 27-09-2019 16:00
Slutdato 27-09-2019 17:00
Max deltager antal Ubegrænset
Pris pr. person Kr.60,00
Sted DOKK1 - Store sal
Kr.60,00
Der er lukket for nye tilmeldinger
Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.