fbpx

FREDAGE MED FÆLLESSKAB - Fællesspisning

FÆLLESSPISNING

Mange bofællesskaber og økosamfund har afprøvet forskellige systemer for fællesspisning.
Der er forskellige principper og værdier, der her er afspejlet. Måske kan vi inspireres af at høre hinandens guldkorn, udfordringer og spørgsmål? Derfor afholder vi dette møde, hvor 3 bofællesskabsrepræsentanter kort fortæller om deres - forskellige - fællesspisningsordninger og vi sammen dykker ned i emnet.

FREDAGE MED FÆLLESSKAB - PÅ ZOOM

Et uformelt forum for folk, der bor i fællesskab - eller er på vej til det. Vi mødes og diskuterer ud fra et emne, der vedrører vores hverdag, sammen. Et par korte oplæg giver inspiration til de spørgsmål, der skal diskuteres. Vi mødes fredag eftermiddage, ca. halvanden time. Det kræver ikke andet end lyst til at dele erfaringer og lære af andres.  Skabe et levende netværk. De første emner er FÆLLESSPISNINGSORDNINGER; PILERENSNING HVAD ER BOFÆLLESSSKAB.DK og FÆLLES OPGAVER/FÆLLES FORBRUG.

Forslag til andre emner modtages gerne på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

FREDAGE MED FÆLLESSKAB webinarer arrangeret i samarbejde med LØS (Landsforeningen af Øko Samfund)

Arrangementsoversigt

Start dato 12-03-2021 15:30
Maks pladser
Tilmeldt 52
Sidste frist 11-03-2021 16:10
Pris Gratis
Det foregår her ZOOM online
Der kan ikke længere tilmeldes til dette arrangement
Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.