fbpx

FREDAGE MED FÆLLESSKAB - Netværksmøde om pilerens

PILERENS

At have sit eget biologiske rensningsanlæg er en glæde for mange - men kan også være udfordrende. Et pilerensningsanlæg er almindeligt i mange økosamfund. Benyt denne lejlighed til at høre om erfaringerne, udfordringerne og stoltheden, blandt folk, hvor pilerensning er en del af hverdagen.

FREDAGE MED FÆLLESSKAB 

Et uformelt forum for folk, der bor i fællesskab - eller er på vej til det. Vi mødes og diskuterer ud fra et emne, der vedrører vores hverdag, sammen. Et par korte oplæg giver inspiration til de spørgsmål, der skal diskuteres. Vi mødes fredag eftermiddage, ca. halvanden time. Det kræver ikke andet end lyst til at dele erfaringer og lære af andres.  Skabe et levende netværk. De første emner er FÆLLESSPISNINGSORDNINGER; PILERENSNING HVAD ER BOFÆLLESSSKAB.DK og FÆLLES OPGAVER/FÆLLES FORBRUG.

Forslag til andre emner modtages gerne på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

FREDAGE MED FÆLLESSKAB webinarer arrangeret i samarbejde med LØS (Landsforeningen af Øko Samfund)

Arrangementsoversigt

Start dato 19-03-2021 15:30
Maks pladser
Pris Gratis
Det foregår her ZOOM online
Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.