fbpx

FULDT BOOKET Plushusene - Fremtidens bæredygtige bofællesskab

Plushusene er fremtidens bæredygtige bofællesskab for børnefamilier og aktive +55. Her er moderne, vedligeholdelsesfri rækkehuse og lejligheder til leje, samt eksklusive fællesfaciliteter i naturskønne omgivelser.

Bofællesskabet Plushusene i Hedehusene består af 139 boliger fordelt på boligtyper, der matcher forskellige beboeres behov. Her er kompakte boliger fra 61 m2 til +55-segmentet og større familieboliger på op til 116m2.
Boligerne er placeret i 1-2 plans rækkehuse og i 4-etagers punkthuse. Punkhusene har alle elevator. Mellem husene etableres grønne gårdrum med opholdszoner og legepladser, orangeri, nyttehave.

Er du interesseret i en lejebolig i Plushusene, Hedehusene?

Så kom til informationsmøde

Ønsker du at blive skrevet op til en bolig, kan du først gøre det efter deltagelse på et informationsmøde. Det fortæller vi også mere om.

Vi er klar til at præsentere de forskellige boligtyper, vise planerne for fællesfaciliteterne og selvfølgelig svare på spørgsmål.

Der vil være lidt snacks til arrangementet.

Tilmeld dig og dine via nedenstående link, så vi ved, hvor mange der kommer.

https://plushusene.dk/tilmelding-til-informationsmoede/ 

De bedste hilsner
Team Plushusene

Detaljer

Startdato 28-03-2020 13:00
Slutdato 28-03-2020 15:00
Max deltager antal Ubegrænset
Pris pr. person Gratis
Sted Hedehuset
Dette websted bruger cookies, som gør det lettere for os at give dig en god oplevelse på vores website. Du kan vælge at give tilladelse eller afslå brug af cookies.